Στο νοσοκομείο με σύνδρομο Guillain-Barre η Τζένα Τζέιμσον


H 47χρονη πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών παρέλυσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της και δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η κατάσταση της υγείας της πρώην πορνοστάρ επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να της γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.


«Οι μύες στα πόδια της ήταν πολύ αδύναμοι. Δεν μπορούσε να πάει στο μπάνιο. Έπεσε και έπρεπε να τη σηκώσω και να τη μεταφέρω στο κρεβάτι. Και μετά μέσα σε δύο μέρες τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, δεν μπορούσε να περπατήσει» δήλωσε ο σύντροφός της.

Η ίδια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας της και ευχαρίστησε τους ακολουθούς της για τα μηνύματα συμπαράστασης, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού:

«Έχουμε πάρει κάποιες απαντήσεις. Αντιμετωπίζω ένα σύνδρομο που λέγεται Guillain-Barré. Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι βλέπω όλα τα μηνύματά σας και το εκτιμώ τόσο πολύ» ανέφερε στην ανάρτησή της.

Σχόλια

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money